بیزینس کوچینگ فرآیندی است که به صاحبان مشاغل کمک می کند تا در کارشان پیشرفت کنند و به جایی که می خواهند برسند. داشتن یک بیزینس کوچ برای این که به او اعتماد کنید و از او مشاوره بگیرید، بسیار مهم است. اما آیا سرمایه گذاری برای بیزینس کوچینگ ارزش دارد یا خیر ؟ برای فهمیدن این موضوع ما مزایای استفاده از بیزینس کوچینگ (کوچینگ کسب و کار) را در اینجا به شما ارائه می دهیم تا به اهمیت آن بیشتر آشنا شوید.
 
مجموعه آموزش های رایگان و کاربردی در سایت دکتر علیرضا فیروزی که زندگی شخصی و حرفه ای شما را متحول میکند : 
آموزش مدیریت و رهبری کسب و کار 
آموزش روش های مذاکره کردن و برقراری ارتباط موثر 
آموزش کوچینگ فردی و بیزینس کوچینگ 
 

1- اعتماد به نفس

بیزینس کوچینگ برای کسب و کار ها بسیار ارزشمند است. داشتن یک بیزینس کوچ و ایجاد موقعیت هایی برای ایجاد چالش باعث می شود که اعتماد به نفس شما در هنگام قرار گرفتن در موقعیت های مهم، برخورد با بحران و یا برخورد با مشکلی افزایش یابد. یک بیزینس کوچ حرفه ای شما را به چالش می کشد تا بهترین باز خورد ها را از خود نشان دهید. یک کوچ کسب و کار به شما کمک می کند تا بهترین استفاده را از قابلیت ها و استعداد های خود داشته باشید. یکی از مهمترین فواید بیزینس کوچینگ این است که باعث حس اعتماد به نفس در شما می شود.
 

2- درک نحوه کار با انواع مختلف افراد

یکی دیگر از مزایای بیزینس کوچینگ این است که به شما تمریناتی را می دهد تا شخصیت خود را به عنوان یک رهبر بسازید و شما را قادر می سازد تا خود را بهتر بشناسید. با این وجود در طی مسیر کوچینگ با انواع مختلف شخصیت ها و ویژگی های رهبری آشنا می شوید. بنابراین بیزینس کوچینگ بهترین راه برای یاد گرفتن نحوه کار کردن با افراد مختلف است.
 

3- مزایای بیزینس کوچینگ : کمک می کند تا در میان درختان جنگل را ببینید

مزایای بیزینس کوچینگ : کمک می کند تا در میان درختان جنگل را ببینید
وقتی به چیزی خیلی نزدیک هستید، نقاط کور زیادی ایجاد می شود. یک بیزینس کوچ حرفه ای از دیدگاه عینی خوبی برخوردار است و توانایی شناسایی سریع نقاط مشکل دار که شاید شما توانایی دیدن ان ها را ندارید، دارد. بیزینس کوچ همچنین قادر به ارائه راه حل و استراتژی برای حل مشکل است . او شما را از منطقه راحتتان بیرون می کشد تا بتوانید تجارت خود را به سطح بالاتری برسانید.
 

4- مبازره با بی کفایتی ناخودآگاه

یکی دیگر از مزایای بیزینس کوچ این است که ما در برخی موارد از ویژگی های بد درون خود آگاه نیستیم و این ویژگی ها در ناخودآگاه ما ثبت شده است. بیزینس کوچ این بی کفایتی ها و ویژگی های بد را به ما نشان می دهد و ما را مجبور می کنند که این عادت های بد را کنار بگذاریم.
 

5- پرسیدن سوالات مناسب

کوچ کسب و کار از شما سوالات بزرگی می پرسد که شما را به فکر فرو می برد و شما را مجبور می کند که از شغل خود انتقاد کنید. هنگامی که شما یک بزینیس کوچ دارید، او چشم انداز جدیدی پیش روی شما می گذارد که سوالاتی در سطح بالاتر مطرح می کند. این کار برای شما که همیشه درگیر کارهای روزانه هستید و زمانی برای فکر کردن در مورد ارتقاء کسب و کار خود نمی گذارید، بسیار مفید است.
 

6- اولویت بندی خطرات

شما مشکلات مختلفی در کسب و کار خود دارید. مربی کسب و کار به شما کمک می کند تا این موضوعات را برای بار دیگر بررسی کنید و مشکلاتی که برای شما دردسر ایجاد می کنند را در اولویت قرار دهید. او به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید امروز کدام جالش ها و مشکلات مهم هستند و باید حل شوند و کدام یک از خطرات ارزش نگران کردن خود را ندارند. این نیز یکی از مزایای بیزینس کوچینگ است که همه ما در کسب و کار های خود به ان نیاز داریم.
 

7- دیگر مزایای بیزینس کوچینگ حفظ کارمندان

حفظ کارمندان
کارمندان یک سازمان می خواهند پیشرفت و رسیدن به هدفی را حس کنند. با داشتن یک مربی کسب و کار و قرار دادن آن در دسرس کارمندان ، شما این پیام را برای کارمندان خود ارسال کرده اید که آن ها ارزشمند هستند و شما می خواهید به بالا بردن توانایی های ان ها کمک کنید. شما می خواهید به کارمندان خود کمک کنید تا توانایی های رهبری خود را رشد دهند و این که آن ها می توانند به عنوان یک کارمند رشد کنند. با این کار شما کارمندان راضی تری خواهید داشت که برای رسیدن به اهداف سازمان تلاش بیشتری می کنند.
 

8- یکی از مزایای بیزینس کوچینگ برنامه ریزی مالی با تجربه

برنامه ریزی مالی وقتی شما سرگرم برنامه تجاری ، برنامه بازاریابی و رشد هستید، بسیار وقت گیر و پیچیده است. یک بیزینس کوچ در همکاری هایی که با شرکت های بزرگ و کوچک داشته است و تجربه هایی که کسب کرده است می تواند در امور مالی به شما کمک بزرگی بکند. او با روش های هوشمندانه و سود مند برنامه ریزی مالی شما را متحول می کند. بحث مالی یکی از مهم ترین بحث ها در یک کسب و کار است و اگر شما نتوانید برنامه ریزی مالی درستی داشته باشید، مطمئنا شکست خواهید خورد. یکی از مزایای بیزینس کوچینگ که بسیار نیز مهم است ، همین برنامه ریزی مالی است.
 

9- ایجاد یک تیم عالی

شما به عنوان یک کارآفرین یا مدیر یک کسب و کار در ابتدا وسوسه می شوید که همه کار ها را خودتان به تنهایی انجام دهید. یک بیزینس کوچ می تواند به شما در هدف قرار دادن نقاط ضعف کمک کند. او به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید افرادی که استخدام می کنید راه حل مناسبی برای رشد و رسیدن به اهداف هستند. سپس بیزینس کوچ شما را تشویق می کند که روی نقاط قوت خود متمرکز شوید تا کسب و کار شما به صورت کارآمد تری عمل کند. یک مربی کسب و کار یک سرمایه بزرگ برای ساختن یک تیم تجاری عالی است. این نیز یکی دیگر از مزایای بیزینس کوچینگ است که شما را در راه اندازی یک کسب و کار فوق العاده و موفق یاری می کند و تا اخر مسیر موفقیت با شما همراه است.
 

10- کمک به تازه کارها

افرادی که می خواهند کسب و کار تازه ای را شروع کنند بخاطر ترس از شکست ساید شروع هم نکنند. هر کسب و کاری که تازه می خواهد شروع شود نیاز به یک پشتیبان دارد. پشتیبانی که بتواند قبل از شروع کار برای افراد برنامه ریزی کند، آمادگی های لازم را برای آنها فراهم کند، آنها را از مشکلات پیش رو آگاه کند. این پشتیبان همان بیزینس کوچ است. از مهمترین فواید بیزینس کوچینک در هنگام شروع یک کار جدید  و کمک به کار آفرین می توان نام برد.
 

11- کشف استعداد ها و اهداف کسب و کار

برای این که یک کارآفرین موفق باشید، باید نقاط قوت خود را کشف کنید و به خودتان فرصت دهید تا هر روز از آنها بهره ببرید. وقت گذاشتن برای نقاط قوت خود و تمرکز بر روی استعداد هایی که به شما در پیشرفت در کسب و کارتان کمک می کند اهمیت دارد. همچنین شناسایی اهداف مورد نظر در کسب و کار می تواند راه رسیدن به موفقیت را برای شما هموار کند. کشف این ها جزو مزایای بیزینس کوچینگ است که شما را در مسیر درست قرار می دهد.
 

12- برقراری تعادل در زندگی شخصی و حرفه ای مدیران

در حال حاضر کار و زندگی شخص ما با هم دیگر یکی شده اند. این یکی شدن موجب ایجاد استرس در ما می شود که این اصلا خوب نیست چرا که باعث آسیب به زندگی شخصی و حرفه ای ما می شود. یکی از فواید بیزینس کوچینگ این است که می تواند با یک برنامه ریزی مناسب به شما کمک کند تا بتوانید بین زندگی شخصی و حرفه ای خود تعادل برقرار کنید. نتیجه ی این تعادل رضایت شما هم از زندگی شخصی و هم زندگی حرفه ای خواهد بود و همچنین با آرامش بیشتری می توانید در هر دوی آنها پیشرفت کنید.
 

13- یادگیری مهارت های مهم مدیریتی

مهارت های مدیریتی را می توان در سه گروه مهارت های فنی، مهارت های انسانی، مهارت های مفهومی تعریف کرد که مدیران برای یاد گیری آنها به بیزینس کوچ نیاز دارند. حال بیایم تعریف مختصری از هر کدام از مهارت های مدیریتی داشته باشیم.
مهارت های فنی: مهارت های فنی شامل مهارت هایی است که به مدیران توانایی و دانش می دهد تا از تکنیک های مختلفی برای دستیابی به اهداف خود استفاده کنند. این مهارت ها نه تنها شامل دستگاه های عامل و نرم افزار، ابزار تولید و قطعات تجهیزات است. بلکه مهارت های مورد نیاز برای رونق فروش، طراحی انواع مختلف محصولات و خدمات و بازاریابی خدمات و محصولات می باشد.
مهارت های انسانی: مهارت های انسانی یا بین فردی مهارت هایی هستند که توانایی مدیران را برای تعامل، کار یا ارتباط موثر با مردم نشان می دهد. این مهارت ها مدیران را قادر می سازد تا از پتانسیل های انسانی در شرکت استفاده کنند و باعث ایجاد انگیزه در کارکنان برای نتایج بهتر شوند.
مهارت های مفهومی: مهارت های مفهومی شامل مهارت هایی است که مدیران در رابطه با دانش و توانایی تفکر انتزاعی و تدوین ایده ها دارند. مدیر قادر به دیدن یک مفهوم کامل، تجزیه و تحلیل و تشخیص یک مشکل و یافتن راه حل های خلاقانه است. این کمک می کند تا مدیر به طور موثر پیش بینی موانع مربوط به بخش خود و یا تجارت به عنوان یک کل ممکن است. از مزایای بیزینس کوچ این است که می تواند به مدیران کمک کند نا مهارت های لازم برای انجام فعالیت هایشان را کسب کنند.
 
 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *