امروزه افراد زیادی وجود دارند که خود را مربی تجاری یا بیزینس کوچینگ می نامند. بدون هیچ گونه اعتبارنامه حرفه ای یا انجمن حرفه ای. ما در این مقاله می خواهیم به سوال بیزینس کوچینگ چیست؟ پاسخ دهیم و بگوییم یک بیزینس کوچ یا کوچ کسب و کار حرفه ای چه کارهایی انجام می دهد. پس با ما همراه باشید تا جواب سوال بیزینس کوچینگ یا کوچینگ کسب و کار چیست را بیابیم.

 

مجموعه آموزش های رایگان و کاربردی در سایت دکتر علیرضا فیروزی که زندگی شخصی و حرفه ای شما را متحول میکند : 

آموزش مدیریت و رهبری کسب و کار 

آموزش روش های مذاکره کردن و برقراری ارتباط موثر 

آموزش کوچینگ فردی و بیزینس کوچینگ 

 

مربیگری تجارت یا کوچینگ کسب و کار یک رابطه است. این یک ارتباط است که در آن می توانید راهنمایی بگیرید، پشتیبانی شوید و خود را به چالش بکشید تا بفهمید چه راه هایی برای موفقیت در تجارت وجود دارد و چه کسب و کاریی برای شما مناسب است. کوچینگ کسب و کار فقط داشتن یک راهنمای قابل اعتماد نیست. بلکه بیزینس کوچ حرفه ای باید برای خودش نقشه راه داشته باشد و دانش لازم برای کمک به شما را فرا گرفته باشد.

بیزینس کوچینگ چیست و چه دانشی را نیاز دارد؟ بیزینس کوچ حرفه ای باید به کسب و کار ها کمک کند تا خود را تغییر دهند، تغییراتی سازنده که به موفقیت کسب و کار کمک می کند. این فرد به شما کمک می کند در لحظات مختلف سوالات مناسبی بپرسید و به آن ها پاسخ دهید. به این ترتیب به رهبر بهتری برای کسب و کار و کارمندان خود تبدیل خواهید شد.

کوچینگ کسب و کار به شما کمک می کند تا فرهنگ کسب و کار خود را بر اساس مالکیت و پاسخگویی بسازید و با استفاده از ابزار های واقعی ایده های صحیح را برای عملی کردن آماده کنید.

تاریخچه بیزینس کوچینگ چیست؟

در دهه ی 70 میلادی، نویسنده ای آمریکایی به نام تیموتی گالوی مجموعه ای از کتاب ها را منتشر کرد که سری درونی نام داشت. در این کتابها، تیموتی گالوی مجموعه ای از ایده های جدید در مورد مربیگری و دستیابی به موفقیت همه جانبه در ورزش هایی مانند تنیس، اسکی و سایر حرفه ها مانند موسیقی را مطرح کرده است که نیاز به نظم و انظباط جدی و قدرت درونی دارد. مدل این نویسنده آنقدر محبوب بود که حتی افراد غیر ورشکار شروع به استفاده از آن در زندگی شخصی و  حرفه ای خود کردند. شرکت های آمریکایی آنقدر شیفته ی ایده های تیموتی گالوی بودند که از سراسر ایالات متحده از او دعوت می کردند تا در مورد مشاغل تجاری سخنرانی کند.

با گذشت سالها، متفکران زیادی مانند ورنر ارهارد و توماس لئونارد، هر دو آمریکایی به گسترش ایده کار و مربیگری زندگی در ایالات متحده و در سراسر اروپا کمک کردند. با این حال، جان ویتمور بود که تا حد زیادی به استفاده از ایده های اصلی تیموتی گالوی در مربیگری کسب و کار ( بیزینس کوچینگ ) اعتبار کسب کرد.

مشارکت قابل اعتماد در بیزینس کوچینگ چیست ؟

بیزینس کوچینگ کار مشاوره ای نیست. همچنین کار درمانی نیز نیست. بیزینس کوچینگ درست بین این دو تا است. یک بیزینس کوچینگ حرفه ای کسی است که شما به او اعتماد کنید که شخص توانمند قادر به تشخیص مسائل خاص و سیستمی در کسب و کار شما است. اما چه کسی واقعا این توانایی را دارد که شما را در موفقیت کسب و کار شما کمک کند.

شنونده خوب بودن نیمی از کاری است که کوچینگ کسب و کار باید انجام دهد. اما یک مربی کسب و کار اگر نتواند کسب و کار شما را درک کند نمی تواند به شما کمک کند. باهوش بودن در کسب و کار نیز نیم دیگر کار است. اما یک بیزینس کوچ حرفه ای نمی تواند به شما کمک کند مگر این که به مردم اهمیت دهد و واقعا دوست داشته باشد به شما کمک کنند.

ویژگی های خوب بیزینس کوچینگ چیست ؟

ویژگی های خوب بیزینس کوچینگ چیست

یکی از ویژگی هایی که بیزینس کوچ خوب باید داشته باشد این است که صبور هستند. وظیفه کوچ به شما کمک می کند تا کارهایی که قرار است در آینده انجام دهید را روشن کند. آن ها منتظر می مانند تا شما کاری انجام دهید. یک بیزینس کوچ بزرگ طبق یک قانون زندگی می کند: این که شما در حال حاظر ماده اصلی برای تغییر تجارت خود را دارید. این ماده همان توانایی تغییر رابطه شما با بیزینس کوچ شما است.

قبل از این که مقاله بیزینس کوچینگ چیست را ادامه دهیم، لینک های مفیدی را بررسی میکنیم. هچنین ما کتاب هایی داریم که مطالعه ی ها برای شما خالی از لطف نخواهد بود، پس پیشنهاد میکنیم سری به صفحه محصولات ما بزنید.

منابع مفید : 

بررسی و توسعه ی اصول رهبری کسب و کار جهانی

نه کاربرد بوم کسب و کار در یک سازمان

با این نکات همایش های رهبری کسب و کار را موفقیت آمیز برگزار کنید

 

ویژگی بعدی بیزینس کوچینگ چیست ؟

ویژگی بعدی که هر بیزینس کوچ موفقی باید داشته باشد کنجکاوی و شجاعت است. بیزینس کوچ به شما کمک می کند تا در هر گوشه و کنار تجارت و یا کسب و کار خود با کنجکاوی به دنبال علتی برای گیر افتادن و یا راکد بودن کسب و کار خود باشید و این دلایل را پیدا کنید. مربیان بزرگ می دانند که شما به دنبال حقیقت هستید حتی اگر کمی طولانی تر شود.

هدف بیزینس کوچ تبدیل شما به یک بیزینس کوچ است

هدف بیزینس کوچ تبدیل شما به یک بیزینس کوچ است

هدف بیزینس کویچنگ چیست ؟ هدف یک بیزینس کوچ با صداقت این است که به شما نشان دهد چگونه می توانید کار هایی را که امروز با کمک او انجام می دهید در اینده به تنهایی انجام دهید. در حقیقت او خود را برای شما منسوخ می کند. یعنی شما به تنهایی به یک بیزینس کوچ حرفه ای تبدیل می شود که می توانید زمان واقعی انچه در آینده کسب و کار شما به آن نیاز دارد را تشخیص دهید.

بیزینس کوچ با ماندن در کنار شما به عنوان یک مربی درآمد کسب می کند. اما زمان موفقیت او زمانی است که شما به جایی برسید که دیگر کمتر به او نیاز داشته باشید. مربی با صداقت برای رسیدن به موفقیت تلاش می کند. زیرا این مربی به توانایی های خود اعتماد دارد و می داند وقتی شما را به سطح یک برساند، شما برای رسیدن به سطح دو و سطوح بالاتر باز هم با او همراه خواهید بود.

سوالات مربوط به تشخیص یک بیزینس کوچ خوب چیست ؟

تشخیص یک بیزینس کوچ خوب

در قسمت از مقاله بیزینس کوچینگ چیست ، نحوه ارزیابی هر جلسه با بیزینس کوچ را به طور کلی ارائه می دهیم که شما را در پیدا کردن یک بیزینس کوچ حرفه ای کمک می کند.

آیا واقعا اشتباهات شما را گوش زد می کند؟ آیا بیزینس کوچ با شما راحت است؟ وقتی اشتباهی می کنید ان را به شما گوش زد می کند و در عین حال در کنارتان می ماند.

آیا بیزینس کوچ شما می داند کجا است ؟ آیا او نقشه اثبات شده دارد که از ان برای رسیدن به موفقیت استفاده کند؟ آیا دانش لازم را دارد که در زمان مناسب سوالات مناسبی در مورد تجارت شما مطرح کند تا مسیر را برای شما روشن تر کند ؟

آیا او الگویی برای بلند مدت دارد و یا فقط در تلاش است تا مشکلات امروز را حل کند ؟

آیا او با سوال های خود شما را کنجکاوتر می کند ؟

این ها سوالاتی است که موضوع بیزینس کوچینگ را برای شما روشن تر می کند.

بیزینس کوچینگ چه مزایایی دارد؟

  • یک نقشه خوب برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار ترسیم می کند.
  • یک محیط ایده آل برای کارکنانتان محیا می کند تا آمها بتوانند رشد کنند.
  • یک برنامه استراتژیک برایتان آماده می کند.
  • به شما کمک می کند تا یک دیدگاه بهتری از کسب و کار خود پیدا کنید.
  •  کمک می کند تا کسب و کارتان را بر اساس هدف هایتان پیش ببرید.

 

تفاوت کوچینگ کسب و کار با مشاور کسب و کار در چیست؟

مشاور کسب و کار به عنوان یک متخصص به شما مهارت هایی را برای رسیدن به موفقیت آموزش می دهد. مشاوران کسب و کار در زمینه هایی همچون جذب مشتری، بازاریابی و فروش و غیره بسیار خبره هستند. یک مشاور کسب و کار براساس برنامه ای که خود او از قبل برای شما تعیین کرده است، شما را در راه رسیدن به هدفتان راهنمایی می کند.

اما بیزینس کوچ مهارتی را به شما نمی آموزد بلکه به شما کمک می کند تا مهارت های درونی خود را بشناسید و آنها را در جهت اهداف خود تقویت کنید. کوچینگ کسب و کار بیشتر تمرکز خود را روی طرز فکر شما می گذارد، او به شما کمک می کند تا بر ترس هایتان را بشناسید و بر آنها غلبه کنید. کوچینگ کسب و کار بر خلاف مشاور کسب و کار برای شما برنامه ریزی نمی کند بلکه در برنامه ای که خودتان به همراهی او می چینید با شما تا آخر راه همراهی می کند.

بیزینس کوچینگ چگونه باعث پیشرفت در کسب و کارتان می شود؟

کوچینگ کسب و کار به شما کمک می کند در کسب و کارتان بیشترین تأثیر را داشته باشید. استفاده از بیزینس کوچ نه تنها برای سازمانی است که رو به شکست هستند بلکه سازمان هایی که بسیار موفق هستند و کارکنانشان بسیار تأثیر گذار هستند هم برای پسشرفت بیشتر در بازار کار از کوچینگ کسب و کار استفاده می کنند. یکی دیگر از مهم ترین مزیت های استفاده از کوچینگ کسب و کار ایجاد مزیت های رقابتی پایدار است. برای این کار باید شروع به پروژه های جدیدی کنید که در این راه با چالش هایی روبرو می شوید و کوچینگ در حل این چالش ها به سازمان ها کمک می کند. برای این که بیشتر در این باره بدانید پیشنهاد می کنم که  به مقاله بیزینس کوچ چه کار هایی انجام می دهد مراجعه کنید.

 

 

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *