8 کمک یک بیزینس کوچ به کسب‌ و کارهای کوچک

فهرست مطالب

۱) با بیزینس کوچ از منطقه راحتی خود خارج شوید

ما به‌عنوان یک انسان مخلوق عادت هستیم. به‌طورکلی، ما تمایل داریم که به دنبال راحتی و آشنایی باشیم، بااین‌حال وقتی پا به بیرون از منطقه راحتی خود می‌گذاریم رشد اتفاق می‌افتد.

اغلب صاحبان مشاغل از اینکه در یک منطقه امن گیر افتاده‌اند ناآگاه هستند. برای کمک به آگاه شدن به یک دیدگاه بیرونی احتیاج دارند. بیزنس کوچ نقش آینه دارد و سپس به ایجاد یک برنامه برای شکستن این الگو برای ایجاد تغییر واقعی در کسب‌وکارهای کوچک کمک می‌کند.

برای اینکه کسب‌وکار شما به بالاترین پتانسیل خود برسد، باید با استخدام یک بیزنس کوچ کار جدی انجام دهید.

برای آشنایی بیشتر با بیزینس کوچ مقاله بیزینس کوچینگ چیست؟ را مطالعه کنید.

۲) با بیزینس کوچ تمرکز خود را روی کار بهبود دهید

شما چند وقت یک بار شخصی دارید که به‌عنوان‌مثال یک ساعت تمام فقط روی شما و کارتان تمرکز کند؟ حال، تصور کنید که برای سال ۱۴۰۱، یک بیزنس کوچ برای چنین کاری داشته باشید.

یک بیزینس کوچ یا مربی کسب‌وکار که از زیروبم کسب‌وکار شما آگاه است و توجه شمارا متمرکز می‌کند و فقط به شما و کسب‌وکارتان متمرکز می‌شود باعث می‌شود که تغییرات واقعی ایجاد شود.

کمک به شما در آگاهی از کارها و آنها و حل آنها، کار بر روی مهارت‌های رهبری، اطمینان از داشتن کارمندان مناسب، کمک به شما در ایجاد برنامه‌ای برای کوتاه‌مدت و بلندمدت تجارت خود و ایجاد اهداف قابل‌اندازه‌گیری، برخی از راههایی است که یک مربی کسب‌وکار به شما و تجارت شما خواهد آمد.

بیزینس کوچینگ

۳) بیزینس کوچ: شخصی که از صدا کردن شما نمی‌ترسد

هنگامی‌که کاری را مغایر با رسالت و اهداف خود انجام می‌دهید، یک مربی کسب‌وکار با شما به‌عنوان رهبر، مقابله می‌کند تا بتوانید مهارت‌های رهبری خود را ارتقا دهید.

مانند همه مربیان ورزش، درحالی‌که شما مجبور به انجام کار سخت واقعی هستید، یک مربی کسب‌وکار شمارا مسئول می‌داند، پیشرفت حرفه‌ای شمارا هدایت می‌کند و به‌کل تیم رهبری شما کمک می‌کند تا تجارت خود را به سطح بالاتری برسانید.

۴) با بیزینس کوچ ایده‌های خود را به واقعیت تبدیل کنید

درواقع یک هدف با خدمات بیزنس کوچینگ وجود دارد. این هدف کمک به تحقق ایده‌ها و رؤیاهای شما است.

هر کارآفرینی اهداف بزرگ و ایده‌های درخشان دارد اما آنچه که غالباً کم است این است که بداند از کجا شروع کند و به چه اهدافی می‌پردازد.

عدم سازماندهی و وضوح در نحوه دستیابی به اهداف خود برای بسیاری از صاحبان مشاغل یک درد واقعی است.

یک مربی کسب‌وکار کوچک به شما کمک می‌کند اهداف خود را ارزیابی کنید، بفهمید که آیا اینها SMART هستند (خاص، قابل‌اندازه‌گیری، قابل‌دستیابی، واقع‌بینانه و محدود به زمان) و به شما در ایجاد برنامه کمک می‌کند تا بتوانید به هر آنچه می‌خواهید برسید.

اگر میخواهید در کسب و کارتان موفق باشید مقاله موفقیت شغلی را مطالعه کنید.

کسب اعتماد به نفس با بیزینس کوچینگ

۵) اعتماد به نفس کسب کنید

صاحبان کسب‌وکار در حال طی سفری است که با پستی‌وبلندی جدی همراه است. بحث درباره احساس واقعی شما با خانواده، دوستان و کارمندان اغلب دشوار است. آنها صاحبان مشاغل نیستند، مانند شما تجربیات مشترکی ندارند، بنابراین اگر سعی کنید به آنها بگویید، اغلب آنها این تجربه را ندارند.

یک بیزینس کوچ یا مربی کسب‌وکار فضای محرمانه و ساکت را فراهم می‌کند تا آزادانه در مورد ترس خودتان بحث کنید و همچنین پیروزی‌های خود را جشن بگیرید.

یک مربی کسب‌وکار به‌عنوان یک هیئت‌مدیره صدا عمل می‌کند و به شما کمک می‌کند تا مشکلات را حل کنید، بنابراین شما به‌عنوان یک صاحب مشاغل و درنتیجه به‌عنوان یک رهبر برای تجارت خود اعتمادبه‌نفس پیدا می‌کنید.

پشنهاد میکنیم برای آشنایی با ویژگی‌های کوچ خوب و ظایف او مقاله کوچ کیست؟ را مطالعه کنید.

۶) درآمد بیشتری کسب کنید

یک مربی کسب‌وکار به شما کمک می‌کنند درآمد بیشتری کسب کنید. استفاده از بیزنس کوچ، هزینه نیست، سرمایه‌گذاری در تجارت است. با استخدام بیزنس کوچ سود شما در میان‌مدت و بلندمدت افزایش میابد.

با تبدیل‌شدن به یک رهبر بهتر، بهبود کارایی و بهره‌وری از طریق کار با یک مربی کسب‌وکار، مزایا در سراسر شرکت شما و بر تقویت کارمندان در همه سطوح تأثیر می‌گذارد. با تبدیل‌شدن به یک تجارت کارآمدتر، درآمد بیشتری کسب خواهید کرد.

فرق نمی‌کند که آیا شما تازه در حال راه‌اندازی کسب‌وکار هستید یا سال‌ها فعالیت می‌کنید، یک مربی کسب‌وکار به شما کمک می‌کند تا منحنی یادگیری خودتان و شرکتتان رشد کند، به شما این شجاعت را می‌دهد که از نقطه امن خود خارج شوید تا بتوانید به آنچه که لایق هستید برسید، خلاقیت بیشتری داشته باشید، محصولات جدید تولید کنید یا قیمت‌های خود را افزایش دهید.

کسب درآمد بیشتر با بیزینس کوچینگ

۷) با مربی کسب‌وکار شما پاسخگو می‌شوید

مسئولیت پذیری با شما به عنوان صاحب کسب و کار آغاز می شود.

شما در خلال کار متوجه نمیشوید، که آیا همه کارهایی را که باید انجام دهید انجام می دهید؟ چه کسی بر شما به عنوان صاحب کسب و کار نظارت می کند تا اطمینان حاصل کند که در واقع نظم می یابید و مسئولیت پذیر هستید؟

یک مربی کسب و کار را می توان به عنوان یک شریک پاسخگو برای شما در نظر گرفت.

اگر شما هم دوست دارید رضایتشغلی را تجربهکنید مقاله ۷راه رسیدن به رضایت شغلی|مفهوم رضایت شغلی چیست؟را مطالعه کنید.

۸) با استفاده از مربی کسب‌وکار نظرات بی‌طرفانه را بشنوید

در هنگام کار با مربی کسب و کار، شما روابطی را برقرار می کنید که مربی شما بیش از دیگران از ماهیت از کسب و کار شما آگاه است. (البته به جز شما!).

مربی کسب و کار یک جلسه عالی برای مشاوره بی طرف فراهم می کند تا به شما کمک کند پاسخ مشکلات خود را بیابید.

برچسب‌ها:
به این مقاله امتیاز دهید!
5/5 – (120 امتیاز)
خانه کوچینگ
زمان مطالعه: 10 دقیقه
برنامه ریزی
تاریخ انتشار: 1 اردیبهشت 1401
تاریخ بروزرسانی: 20 فروردین 1402
دکتر علیرضا فیروزی
مدرس کوچینگ و مشاور کسب و کار
لینک کوتاه
https://khanecoaching.com/?p=216
فهرست مطالب
مقالات مرتبط
family coaching
6 نقش کوچینگ خانواده در بهبود ارتباط با خانواده و دوستان در محیط کار
روش های پایدار سازی کسب و کار
9 نکته از روش های پایدار سازی کسب و کار
12 راز کاریزما چیست؟ چرا باید کاریزماتیک باشیم
کوچینگ مدیران اجرایی
21 نکته مهم درباره کوچینگ مدیران اجرایی
8 راز موفقیت در مذاکره برای کسب و کارها
کاریزما برای کارآفرینان و کسب و کار
5 جادوی کاریزما برای کارآفرینان و کسب و کار

2 پاسخ

  1. مقاله خیلی خیلی خوبی بود سوالاتی در رابطه با کسب کار ها و کوچینگ داشتم که برطرف شد فقط برای چند سوال تخصصی تر چطور میتونم راهنمایی بگیرم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *