کسب و اجرای مهارت رهبری کسب و کار  از ضروری ترین مهارتهایی است که مدیران سازمانها و صاحبان شرکتها باید به آن توجه داشته باشند. در این مقاله دکتر علیرضا فیروزی مدیر وبسایت تداوم شما را با 7 مهارت رهبری کسب و کار آشنا می‌کند:  

 

مجموعه آموزش های رایگان و کاربردی در سایت دکتر علیرضا فیروزی که زندگی شخصی و حرفه ای شما را متحول میکند : 

آموزش مدیریت و رهبری کسب و کار 

آموزش روش های مذاکره کردن و برقراری ارتباط موثر 

آموزش کوچینگ فردی و بیزینس کوچینگ 

 

  1. مهارت رهبری: سرعت در عملکرد

با تغییر و تحولات جهانی در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره، کسب و کارها نیز دستخوش تغییرات و دگرگونی هایی خواهند شد. مهارت های رهبری موجب خواهد شد تا در صورت ایجاد تغییر ناگهانی در مسیر پیشبرد فعالیت ها، جدیدترین مسیر را در سریع ترین زمان پیش روی کسب و کار قرار دهد و اعضای تیم و سایر پرسنل را با آن همگام سازد. این قابلیت رهبری، از جمله مهارت‌هایی است که افراد کمی در انجام آن تخصص لازم را دارند.

 

 

  1. مهارت رهبری: رعایت احترام زیردستان

رهبران از جمله افراد محبوب در کسب و کارها هستند که دستورات و برنامه ها را در محیط کاری با رعایت با ادب و احترام به سایرین محول می نمایند. هیچگاه سرزنش، توبیخ و گستاخی را در منش یک رهبر نخواهید، زیرا رهبران تمایل دارند تا افراد را با ملاطفت تحت نفوذ خود قرار دهند. مهم ترین ویژگی بارز رهبران در نقش رهبری بهره مندی از اخلاق حرفه ای و مطلوب است. رهبران مانند همه ی افراد انسان هستند با این تفاوت که ارزش و جایگاه افراد را به خوبی تشخیص می دهند و با برقراری ارتباط دوستانه با زیردستان خود فرامین سازمان را به کار می گیرند. در واقع رهبران معلمان اخلاقی هستند که عملا به ما می آموزند بهترین برخورد در محیط کار با سایرین چه نوع برخوردی است تا بیشترین نتایج را دریافت نماییم.  

 

 

  1. مهارت رهبری: همگام سازی خود و اطرافیان

مهارت های رهبری به او این توانایی را می دهد تا در مقابل تغییرات به خوبی انعطاف نشان دهد و از هیچ تغییری حتی به طور ناگهانی حراسی نداشته باشد. اجازه نمی دهد تغییرات به وجود آمده اعضای تیم را متزلزل نماید بلکه با ایجاد روش هایی برای حل مساله به صورت مشارکتی، افراد را در کمال خونسردی به ادامه ی فعالیت دعوت می کند.  

 

 

  1. مهارت رهبری: ترسیم چشم انداز روشن

رهبران کسب و کار با مهارت هایی که در فعالیت های مختلف کسب نموده اند هوش هیجانی و قدرت ریسک بالایی دارند. این افراد برای هر فعالیتی می توانند چشم انداز روشنی را ترسیم نمایند. راه های رسیدن به اهداف را به صورت مشارکتی و یا انفرادی تعیین کرده و به افراد شیوه های مناسب رشد و پیشرفت را آموزش می دهند. افرادی که در گفتار، شنیدار و برقراری ارتباط مهارت لازم را ندارند، سرپرستان صرف هستند. رهبران افراد توامندی هستند که توانایی ایجاد تعامل و تعادل در ارتباطات حرفه ای سازمان را دارند و فعالیتی فراتر از یک سرپرست را عهده دار است.  

 

 

  1. مهارت رهبری: توانایی یادگیری

ارتباطات حرفه ای مشاغل و هوبت دادن به یک برند توسط استراتژی های رهبران یک سازمان شکل می گیرد. این توانایی ها در نمونه های بارز مهارت های رهبری کسب و کار می تواند قرار گیرد. رهبران قادر به یادگیری سطوح مختلف مهارت و دانش در کوتاه ترین زمان ممکن هستند.

 

 

  1. مهارت رهبری: شناخت افراد

مهارت های رهبری به فرد کمک می کند تا به راحتی با نسل های مختلف و افرادی با خلقیات متفاوت به راحتی ارتباط برقرار کند. رهبران موفق با شناخت حالات، روحیات، استعداد و توانایی های افراد قادر به شناخت جایگاه کنونی و آینده فرد است. رهبران پیشگویان خوبی جهت پیشرفت و حرکت کسب و کار به سمت موفقیت هستند. اما این پیشگویی بر اساس علم و تجربه انجام می شود نه به روش فریب و  یا بازی گرفتن افکار دیگران.  

 

 

  1. مهارت رهبری: صداقت

گفتگوی میان یک رهبر و اعضای تیمش از صداقت و رو راستی برخوردار است که نیازی به توضیح و تفضیل آن نخواهد بود. صمیمت و انسانیت در گفتار رهبران به وضوح قابل تشخیص است که به همین دلیل رهبران نفوذ زیادی در افراد سازمان دارند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *