مقاله 5 مهارت رهبران کسب و کارهای موفق به ویژگی های مهم یک رهبر کسب و کار اشاره می کند. هر رهبر کسب و کاری برای موفقیت به این ویژگی ها نیاز دارد. این ویژگی‌ها عبارتند از:

 

 

مجموعه آموزش های رایگان و کاربردی در سایت دکتر علیرضا فیروزی که زندگی شخصی و حرفه ای شما را متحول میکند : 

آموزش مدیریت و رهبری کسب و کار 

آموزش روش های مذاکره کردن و برقراری ارتباط موثر 

آموزش کوچینگ فردی و بیزینس کوچینگ 

 

  1. رهبران کسب و کارهای موفق، شنونده های خوبی هستند

تا شنونده و گوینده ی حرفه ای نباشید هیچگاه به عنوان یک رهبر موفق شناخته و معرفی نخواهید شد. دقت در جزئیات و صبر در شنیدار از مهارت هایی است که رهبر در آن ها متخصص است. وی اجازه می دهد فرد مقابل صحبت های خود را کامل کند و بدون پیش داوری مسائل را تحلیل می نماید.  

 

  1. رهبران کسب و کارهای موفق، در جامعهفعالیت اثر بخش دارند

رهبران نه تنها باعث رشد در فعالیت های سازمان می شوند بلکه به مشارکت و فعالیت در زمینه های اجتماعی نیز می پردازند. با انجام فعالیت های اجتماعی رهبران بیش از پیش به تجارب خود اضافه می نمایند و با این کار عملا تخصص و دامنه ی فعالیت های خود را در سطوح مختلف افزایش می دهند.

 

  1. رهبران کسب و کارهای موفق، نقش های سازمانی را تعریف کرده‌اند

افراد دو نوع برداشت از شخصیت خود دارند: واقعی و آرمانی به صورت واقعی ممکن است ضعف هایی در عملکرد، دانش و توانایی های افراد وجود داشته باشد اما در تعریف از شخصیت خود ممکن است به توصیف منِ آرمانی بپردازند. برای رهبران افراد ایده آل برای پیشرفت در کسب و کار باید توانایی و مهارت های بالقوه ی لازم را داشته باشند. برای رهبر شخصیت واقعی افراد مهم است نه آرمانی.

 

  1. رهبران کسب و کارهای موفق، افراد مسئولیت پذیر پرورش داده اند

افراد باید مسئولیت کارهای خودرا قبول کنند و شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت، کار درستی نخواهد بود. رهبران با پرورش افراد فرهیخته به آن ها خواهند آموخت در هر زمان باید مسئولیت کارهای خود را بر عهده بگیرند. بدون نگرانی بجای مقصر جلوه دادن دیگران به حل مساله و یا رفع بحران پیش آمده بپردازند.

 

  1. رهبران کسب و کارهای موفق،مهارت برقراری ارتباطات حرفه ای ایجاد کرده‌اند

از جمله مهم ترین مهارت های رهبری کسب و کار ایجاد ارتباطات حرفه ای درون سازمان و بیرون سازمان است. ارتباطات حرفه ای تنها به ارتباطات درون سازمانی ختم نمی شود و می توان در مراودات اجتماعی، دیدارهای دوستانه و مهمانی نیز از قدرت ارتباطات حرفه ای بهره مند شد. افراد دوست داشتنی به خوبی می دانند چطور با اطرافیان و یا افراد ناشناس ارتباطی برقرار کنند که منجر به شکل گیری روابط مفید و سودمند شود. برای کسب این مهارت رهبران افراد را به یادگیری مذاکره ی حرفه ایتشویق می کنند و با ایجاد شرایط مختلف آن ها را در فضای تجربی قرار می دهند تا محدوده ی گفتمان و فن بیان در مذاکرات را به صورت ملموس درک نمایند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *